Onze diensten

Onthaal dienst

De aanwezigheid van een receptionist is nodig voor een preventie en afschrikkend effect om allerlei onverwachte omstandigheden te vermijden.

Onze receptionisten zijn volgens specifieke eisen geselecteerd, zijn allemaal tweetalig of drietalig.

Professionalisme en dynamisme is van toepassing bij elke medewerker ze zijn voorbereid en staan klaar om een onthaal te vervullen met hun ervaring.

Ze zijn in staat om eerste hulp te verlenen en op elke situatie uitkomen als een “goede vader”, de stress kunnen weerstaan, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid hebben.

Polyvalent, gestructureerd, flexibel, een nette presentatie, ze hebben kennis in informatica, kunnen zich aanpassen aan uw dienst en aanvragen.

Klusjesman services

Onze klusjesmannen zijn zeker de oplossing voor het uitvoeren van allerlei onderhoud en herstellingen. Die vaak onnodig kostbaar zijn en uitgevoerd door “specialisten”.
Waarom een tuinarchitect oproepen om uw gazon te maaien terwijl onze klusjesman het kan uitvoeren.

Onze klanten kiezen ons voor de kwaliteit dat me aanbieden in onze diensten en het gemak van alleen maar een aanspreekpunt te hebben voor een breed assortiment diensten en onderhoud.

Ons klusjesman kan allerlei herstellingen en diensten uitvoeren: onderhoud van groenvoorzieningen (grootte, wieden, maaien), sanitair problemen oplossen, elektrische problemen oplossen, slotenmaker, verlichtingen, verwarming, schilderen, verhuizen van kantoren, monteren van meubels.

We hebben ervaring in renovatie, kantoorgebouw. We voeren alle indoor en outdoor werk uit voor het innoveren van uw kantoor of gebouw. Deze dienst is van toepassing voor alle soorten sites.

Klusjesman services

Schoonmaakdienst

Optimize biedt u regelmatige of unieke schoonmaakdiensten voor professionelen of individuelen in hele België.

U zoekt een optimaal schoonmaakbedrijf? Een bedrijf die kan voldoen aan haar verplichtingen met topkwaliteit.

Optimize is dan de oplossing en het antwoord aan uw verwachtingen.
Optimize voorziet een aangepast service aan uw structuur en behoeften tegen een concurrerende prijs.

We bieden u:

 • • Schoonmaak van kantoren
 • Schoonmaak van Vensters
 • Algemene schoonmaak
 • Schoonmaak van Eindwerk
 • Schoonmaak Hoogdruk
 • Onderhoud van condominium
 • Schoonmaak van medische omgeving
 • Schoonmaak van diverse panden
 • Schoonmaak parkings, supermarkten en hypermarkten
 • Schoonmaak van persoonlijke eigenschappen, winkels, openbare plaatsen
 • Schoonmaak van zonnepanelen
 • Schoonmaak van bouwplaatsen

Bijstand aan bedrijven en particulieren

Optimize biedt bedrijven en individuen persoonlijke ondersteuning en advies.

Diensten voor een particulier:

Schoonmaak service, droge schoner, koker, ambachten installateurs, tuinman en nog meer. Onze werk is georganiseerd om voor uw wensen te zorgen.

Tijdje onderweg? Geen probleem, we houden uw huis functioneel en veilig, nemen verantwoordelijkheid op het zorgen van uw huisdieren/ tuin/ planten, ontheven van uw berichten het scanning en nog meer…

Een oppas in laatste minuten? Dit is geen probleem.

Optimize biedt u een veelheid van diensten en een professionele bereikbaarheid. We zijn tot u dienst om te laten genieten van uw vrije tijd terwijl we voorzorgen dat u niet ongerust bent.

Dienstverlening aan bedrijven:

Een groot aantal bedrijven hebben opgemerkt dat als men bijstand verlenen aan hun medewerkers en aan zijn eigen klanten verwijst dat er een winstgevend voordeel is en een grote klantenbinding.

Dankzij onze bijstand verhoogt u het welzijn en productiviteit van uw medewerkers door verlading van taken, organisatie: receptie-agent gastheren, sorteren van post, openen van deuren, werken, onderhoud van het gebouw, schoonmaken, auto’s, wasserijen, reserveringen voor shows, reizen en nog meer andere taken…

Optimize biedt een veelheid verband met het gepersonaliseerde beheer en persoonlijke diensten om te voldoen aan al uw behoeften.

Ambassade en permanente vertegenwoordiging bij de Europese Unie.

Optimize biedt aan ambassades en permanente vertegenwoordigingen bij de Europese Uni. Een samenwerking in detail.

De aanwezigheid van een conciërge bij uw receptie of ingang van uw gebouw geeft een afschrikkende en preventieve effect om onverwachte omstandigheden te vermijden.
Het personeel zal speciaal voor het onderhouden een dienstverlening aan uw gebouwen. Onze medewerkers bieden u steeds op maat een specifieke bijstand.

Functies:

Receptie, het ontvangen en bezorging van post, controle van leveringen, constant blik op ingang en uitgang van het gebouw, controle van de goede werking van het gebouw (garage, lift, deelvenster brand…).

Een ‘facilitymanagement’ met het doel te optimaliseren van de coördinatie en communicatie tussen de eigenaar van het gebouw (administratie, externe bedrijven…) een conciërge voor het onderhouden van het gebouw.

Onze medewerkers zijn minstens tweetalig (Frans — Engels) / drietalig (Frans — Engels — Nederlands)

Opleiding:

 • Eerste hulp: EHBO-verzorgingµ
 • Reactie in geval van brand
 • Bommelding en natuurlijke ramp
 • Communicatietechniek en psychologische benadering tot conflicten

Optimize zal een veelheid van diensten samenbrengen om een doelstelling te vervolledigen: Een dienst te leveren sleutels in de hand volgens maat en keuze.